Лесен начин да отслабнете без вреда

След като прочетете тази статия, ще научите как да управлявате вашите желания и да намерите сили да направите всичко необходимо, за да отслабнете с килограм, защото отслабването е много трудно. Всеки ден много хора се борят с наднорменото тегло и броят им нараства. Мъже, жени, момчета, момичета - всеки иска да отслабне и всеки има само 1 въпрос - как да го направя? Те посещават различни интернет портали, гледат филми, купуват книги, четат вестници и списания и споделят собствения си опит помежду си.

Напоследък Интернет е лидер сред съветите за отслабване. В нейната необятност веднага попадаме на планина от разнообразна информация, сред която е много трудно да се намери нещо наистина полезно. Изтощителни диети, напрегнати програми за упражнения, добре познати съвети като „не яж след 6, за да отслабнеш", хапчета, евтини машини за отслабване и др. Но как да се принудите да следвате всички тези съвети? В тази статия ще се опитаме да ви помогнем лесно да спазвате диети, да спортувате и да губите излишни килограми, без да навредите на здравето си. Техниката "Цял ден" ще ви помогне да опознаете себе си и да управлявате желанията си.

резултат от отслабване на жени и мъже

Отслабнете без вреда и завинаги

Ако вече сте опитвали различни методи за отслабване, вероятно сте забелязали, че загубеното тегло се връща отново. Ако сте прибягнали до „екстремни" диети или сте решили да използвате хапчета със съмнителен произход, тогава трябва да сте забелязали как тялото става лошо за това.

Но отслабването е преди всичко полза за тялото и трябва да го почувствате. Нашата задача е да накараме организма да иска толкова храна, колкото му е необходима, за да поддържа ефективността и нито грам повече.

Вторият компонент се опитва да отслабне с помощта на изтощителни тренировки, когато се принуждаваме да правим това, на което тялото все още не е способно - това е не само изключително трудно, но и опасно, плюс е малко вероятно подобни дейности да станат редовен.

Тайната на успешното и ефективно обучение е да правите упражненията, които можете да правите в момента. И за да постигнете бързо изгаряне на калории, първо трябва да тренирате тялото, да натрупате сила и, без да обръщате внимание на наднорменото тегло, лесно да постигнете високи резултати при бягане и други кардио тренировки.

Тайната за отслабване, 4 стъпки

Намиране на стимул, поставяне на цел

Целта всъщност вече може да бъде стимул. Представяйки си фигурата, която искате, вие се мотивирате с това, но основното е да не забравяте този образ и винаги да си напомняте за него. Можете също така да погледнете по-нататък и да си представите какво ще постигнете благодарение на новата си визия. Започнете да мислите за себе си, както си представяте себе си в бъдеще сега - това е важно.

Справяне с проблеми

Ако има моменти в живота ви, които силно ви развалят живота, правят ви много нервни, депресират ви и ви пречат да правите това, което искате, било то мразена работа, провалена връзка, трябва да се отървете от нея. Не се страхувайте от допълнителни проблеми, свързани с драстични мерки - това само ще ви помогне да отслабнете.

Обучение

Когато първите две точки са попълнени, можете да започнете да се подготвяте. Намираме ефективна диета, избираме набор от тренировки за изгаряне на наднормено тегло, записваме всичко това в бележник, таблет или друго място - основното е, че тази информация е винаги на една ръка разстояние. Записвали ли сте го? Сега можете да забравите за това. Дойде времето за най-интересното . . .

Промяна на съзнанието

Имате информация за това какво и кога трябва да ядете, избрали сте, тренировките, които харесвате, сега трябва да направите най-важното. Преместете фокуса си от диета и упражнения към нещо по-интересно. Как може да се направи това?

Ефективен начин да отслабнете е да не мислите за това

Вероятно винаги сте мечтали да започнете хоби, да изберете нова професия и да постигнете успех в това, да посетите различни страни по света, да намерите нови приятели със същите интереси и т. н. Може да е всичко, но всеки го има - нещо, за което не смятате, че имате достатъчно време и можете да изчакате.

Така че моментът дойде, днес, сега трябва напълно да се потопите в новата си дейност. Увлечете се, за да забравите да ядете, да загубите представа за времето. Имате нужда от енергия - обърнете се към бележките си, надяваме се, че сте направили правилната диета, уморени - време е да направите избраната от вас кардио тренировка.

изкачване по стълбите

Важни съвети за отслабване

Следвайки техниката, трябва да запомните важни моменти:

Спазвайте ежедневието - опитайте се да спите 7-8 часа на ден, подреждайте часовете на хранене в съответствие с препоръките на диетолозите. Всички помним - „не яжте след 6, за да отслабнете".

Не се фокусирайте върху резултата - просто живейте, като следвате съветите от тази техника и процесът няма да ви накара да чакате. Не забравяйте, че за да отслабнете трайно, трябва да се отнасяте към него като към обикновено. Забравете думата отслабване, просто правете това, което ви харесва и започнете да му се наслаждавате.

Не забравяйте за двете основни съставки: диета и кардио. Едното не работи без другото!

Кардиото трябва да е забавно - не се изтощавайте, но не пропускайте и тренировките. Основното е да държите на ръба това, което можете и какво искате да постигнете, за да можете да запишете резултатите си, за да видите напредъка си.

Изберете нов деликатес за себе си - ако искате да се поглезите, деликатесът все пак трябва да е от нискокалорични здравословни продукти, намерете алтернативи на любимите си ястия, научете се да цените естественото и полезно. Ще успеете, повярвайте ми!

Възможни проблеми - как да се принудите да отслабнете

Може би това е най-лесният начин, но така или иначе ще възникнат трудности. Основното правило е да не се отказвате! Прочетете отново нашите съвети, това може да помогне.

Ако новият ви урок ви е заредил само за кратко или не сте доволни от резултата и не искате да го правите повече, това не е причина да се отказвате от всичко, включително от нашия метод. Започнете да правите нещо друго, винаги има изход.

Ако е трудно да се овладеете, когато силен глад ви обхване преди лягане, помислете, защото храната е енергия, но имате ли нужда от тази енергия по време на сън?

Ако имате проблеми с кардиото, разгледайте съветите за извършване на упражнението онлайн. Възможно е да има проблем с неправилното дишане или вашата техника играе срещу вас.

И накрая - не оставайте сами с проблема си, в идеалния случай е по-добре да преминете през тази програма заедно. Това са всички тайни на бързото отслабване. Късмет!