Отзиви за Matcha Slim

 • Христо
  Първоначално оставих Matcha Slim в килера си, защото честно казано не знаех какво да правя с него. След като разбрах с какво обичам да готвя (гореща мача, със соево мляко с вкус на ванилия), открих, че го приемам всяка сутрин, а понякога и през деня. Чувствам се чудесно от тази напитка и теглото отминава точно пред очите ни!
  Matcha Slim
 • Марийка
  Опаковката е удобна, срокът на годност е добър. Но вкусът въпреки това е приятен, приятен, богат на киселост в послевкуса. Тонизира добре. Вече повече от 2 седмици пия Matcha Slim и излишното тегло изчезва, ще продължа да пия!
  Matcha Slim
 • Иван
  Купих го, след като приятелят ми го препоръча, няма да кажа, че бях дебел, но няма да навреди да загубя няколко излишни килограма, така че за една седмица свалих 4 кг.
  Matcha Slim
 • Иванка
  Взех го за себе си, скоро лято, а след зимата качих няколко излишни килограма, които бих искал да премахна лесно и бързо. Чай Matcha Slim много ми помогна в това, ще продължа да пия и да поръчвам още!
  Matcha Slim
 • Николай
  Много приятна цена и добър вкус. За такава цена това е просто божи дар, не мога да се наситя, отслабнах с 15 кг за 3 седмици, Matcha Slim е някакво чудо, ще продължа да пия, докато вляза в добра форма!
  Matcha Slim
Потребителска оценка Matcha Slim
4.4
18